nabídka vína
individuální nabídka vína pro každého
Jsme malé vinařství a připravíme vám individuální nabídku a poradíme jaké víno si koupit ať jste jednotlivec nebo firma.
Záleží nám na osobním přístupu a vždy vám vyjdeme vstříc. Kontaktujte nás prosím přes formulář.
Sledujte nás na Faceboku a Instagramu.
Nákup vína online s možností hodnocení
V e-shopu najdete některá naše vybraná vína, která zároveň můžete ohodnotit v projektu mojelahve.cz.
Speciální řada vín Exclusive
Tato vína jsme pro Vás vybrali díky jejich jedinečnosti.
Ryzlink rýnský
2018 / 22,0°NM / suché
Více
Zbytkový cukr: 7,2 g/l
Celkové kyseliny: 6,0 g/l
Alkohol: 12,5 %
Číslo šarže: 29/18
Objem láhve: 0,75L
Víno zrálo na kvasnicích
Podávejte při teplotě 10-12 °C
Kněžské
2019 / suché
Více
Zbytkový cukr: 0,1 g/l
Celkové kyseliny: 5,0 g/l
Alkohol: 12,5 %
Číslo šarže: 26/19
Objem láhve: 0,75L
OBSAHUJE:
35% MER-35% FR-30% ZW
Víno zrálo na kvasnicích
v sudech Seguin Moreau
Podávejte při teplotě 14-16 °C
Pálava
2018 / 28,0°NM / sladké
Více
Zbytkový cukr: 108,8 g/l
Celkové kyseliny: 7,1 g/l
Alkohol: 11,0 %
Číslo šarže: 31/18
Objem láhve: 0,5L
Víno zrálo na kvasnicích
Podávejte při teplotě 10-12 °C
Moravská zemská vína
Vína deklarujeme jako moravské zemské, kdy cukernatost hroznů je ověřena vinařským důvěrníkem.
MÜLLER THURGAU
2019 / 24,0°NM / polosladké
Více
Zbytkový cukr: 16,6 g/l
Celkové kyseliny: 6,6 g/l
Alkohol: 13,0 %
Číslo šarže: 11/19
Objem láhve: 0,75L
STARÉ KEŘE
Víno zrálo na kvasnicích
Podávejte při teplotě 10-12 °C
Rulandské bílé
2019 / 22,6°NM / suché
Více
Zbytkový cukr: 7,9 g/l
Celkové kyseliny: 6,5 g/l
Alkohol: 12,5 %
Číslo šarže: 15/19
Objem láhve: 0,75L
Víno zrálo na kvasnicích
Podávejte při teplotě 10-12 °C
Rulanské šedé
2019 / 22,2°NM / polosuché
Více
Zbytkový cukr: 10,3 g/l
Celkové kyseliny: 6,6 g/l
Alkohol: 12,0 %
Číslo šarže: 18/19
Objem láhve: 0,75L
Víno zrálo na kvasnicích
Podávejte při teplotě 10-12 °C
Sauvignon
2019 / 23,2°NM / polosuché
Více
Zbytkový cukr: 9,5 g/l
Celkové kyseliny: 6,6 g/l
Alkohol: 12,5 %
Číslo šarže: 19/19
Objem láhve: 0,75L
Víno zrálo na kvasnicích
Podávejte při teplotě 10-12 °C
Chardonnay
2019 / 22,0°NM / polosuché
Více
Zbytkový cukr: 10,9 g/l
Celkové kyseliny: 6,5 g/l
Alkohol: 12,0 %
Číslo šarže: 17/19
Objem láhve: 0,75L
Víno zrálo na kvasnicích
Podávejte při teplotě 10-12 °C
Ryzlink rýnský
2019 / 21,6°NM / suché
Více
Zbytkový cukr: 7,7 g/l
Celkové kyseliny: 7,5 g/l
Alkohol: 12,0 %
Číslo šarže: 16/19
Objem láhve: 0,75L
Víno zrálo na kvasnicích
Podávejte při teplotě 10-12 °C
Cabernet Moravia
2019 / 21,0°NM / suché
Více
Zbytkový cukr: 0,1 g/l
Celkové kyseliny: 4,8 g/l
Alkohol: 12,5 %
Číslo šarže: 25/19
Objem láhve: 0,75L
Víno zrálo na kvasnicích
v sudech Seguin Moreau
Podávejte při teplotě 14-16 °C
Merlot
2019 / 24,0°NM / suché
Více
Zbytkový cukr: 0,1 g/l
Celkové kyseliny: 5,1 g/l
Alkohol: 13,0 %
Číslo šarže: 23/19
Objem láhve: 0,75L
Víno zrálo na kvasnicích
v sudech Seguin Moreau
Podávejte při teplotě 14-16 °C
Dornfelder
2019 / 22,0°NM / suché
Více
Zbytkový cukr: 0,1 g/l
Celkové kyseliny: 4,8 g/l
Alkohol: 12,5 %
Číslo šarže: 24/19
Objem láhve: 0,75L
Víno zrálo na kvasnicích v sudech Seguin Moreau
Podávejte při teplotě 14-16 °C
Projekt „Vysokozdvižný vozík pro usnadnění
manipulace ve skladu vína“ byl finančně
podpořen Místní akční skupinou Jižní Slovácko,
z.s. V rámci projektu byl pořízen nový elektrický
vysokozdvižný vozík.