nabídka vína

individuální nabídka vína pro každého

Jsme malé vinařství a připravíme vám individuální nabídku a poradíme jaké víno si koupit ať jste jednotlivec nebo firma.
Záleží nám na osobním přístupu a vždy vám vyjdeme vstříc. Kontaktujte nás prosím přes formulář.

Souhlas se zásadami ochrany osobních údajů

13 + 9 =

Sledujte nás na Faceboku a Instagramu.

 

Nákup vína online s možností hodnocení

V e-shopu najdete některá naše vybraná vína, která zároveň můžete ohodnotit v projektu mojelahve.cz.

Speciální řada vín Exclusive

Tato vína jsme pro Vás vybrali díky jejich jedinečnosti.

Ryzlink rýnský

2018 / 22,0°NM / suché

Více

Zbytkový cukr: 7,2 g/l
Celkové kyseliny: 6,0 g/l
Alkohol: 12,5 %
Číslo šarže: 29/18
Objem láhve: 0,75L

Víno zrálo na kvasnicích
Podávejte při teplotě 10-12 °C

Kněžské 

2019 / suché

Více

Zbytkový cukr: 0,1 g/l
Celkové kyseliny: 5,0 g/l
Alkohol: 12,5 %
Číslo šarže: 26/19
Objem láhve: 0,75L

OBSAHUJE:
35% MER-35% FR-30% ZW

Víno zrálo na kvasnicích
v sudech Seguin Moreau
Podávejte při teplotě 14-16 °C

Pálava

2018 / 28,0°NM / sladké

Více

Zbytkový cukr: 108,8 g/l
Celkové kyseliny: 7,1 g/l
Alkohol: 11,0 %
Číslo šarže: 31/18
Objem láhve: 0,5L

Víno zrálo na kvasnicích
Podávejte při teplotě 10-12 °C

Ledové

2017 / 30,0°NM / sladké

Více

Zbytkový cukr: 88,5 g/l
Celkové kyseliny: 6,1 g/l
Alkohol: 10,0 %
Číslo šarže: 30/17
Objem láhve: 0,375L

Víno zrálo na kvasnicích
Podávejte při teplotě 10-12 °C

Moravská zemská vína

Vína deklarujeme jako moravské zemské, kdy cukernatost hroznů je ověřena vinařským důvěrníkem.

MÜLLER THURGAU

2019 / 24,0°NM / polosladké

Více

Zbytkový cukr: 16,6 g/l
Celkové kyseliny: 6,6 g/l
Alkohol: 13,0 %
Číslo šarže: 11/19
Objem láhve: 0,75L

STARÉ KEŘE
Víno zrálo na kvasnicích
Podávejte při teplotě 10-12 °C

Rulandské bílé

2019 / 22,6°NM / suché

Více

Zbytkový cukr: 7,9 g/l
Celkové kyseliny: 6,5 g/l
Alkohol: 12,5 %
Číslo šarže: 15/19
Objem láhve: 0,75L

Víno zrálo na kvasnicích
Podávejte při teplotě 10-12 °C

Rulanské šedé

2019 / 22,2°NM / polosuché

Více

Zbytkový cukr: 10,3 g/l
Celkové kyseliny: 6,6 g/l
Alkohol: 12,0 %
Číslo šarže: 18/19
Objem láhve: 0,75L

Víno zrálo na kvasnicích
Podávejte při teplotě 10-12 °C

Ryzlink Vlašský

2019 / 21,6°NM / polosuché

Více

Zbytkový cukr: 9,7 g/l
Celkové kyseliny: 6,4 g/l
Alkohol: 12,0 %
Číslo šarže: 14/19
Objem láhve: 0,75L

Víno zrálo na kvasnicích
Podávejte při teplotě 10-12 °C

Sauvignon

2019 / 23,2°NM / polosuché

Více

Zbytkový cukr: 9,5 g/l
Celkové kyseliny: 6,6 g/l
Alkohol: 12,5 %
Číslo šarže: 19/19
Objem láhve: 0,75L

Víno zrálo na kvasnicích
Podávejte při teplotě 10-12 °C

Chardonnay 

2019 / 22,0°NM / polosuché

Více

Zbytkový cukr: 10,9 g/l
Celkové kyseliny: 6,5 g/l
Alkohol: 12,0 %
Číslo šarže: 17/19
Objem láhve: 0,75L

Víno zrálo na kvasnicích
Podávejte při teplotě 10-12 °C

Ryzlink rýnský

2019 / 21,6°NM / suché

Více

Zbytkový cukr: 7,7 g/l
Celkové kyseliny: 7,5 g/l
Alkohol: 12,0 %
Číslo šarže: 16/19
Objem láhve: 0,75L

Víno zrálo na kvasnicích
Podávejte při teplotě 10-12 °C

ZWEIGELTREBE ROSÉ

2019 / 21,2°NM / polosuché

Více

Zbytkový cukr: 9,2 g/l
Celkové kyseliny: 6,4 g/l
Alkohol: 11,0 %
Číslo šarže: 20/19
Objem láhve: 0,75L

Víno zrálo na kvasnicích
Podávejte při teplotě 10-12 °C

Cabernet Moravia

2019 / 21,0°NM / suché

Více

Zbytkový cukr: 0,1 g/l
Celkové kyseliny: 4,8 g/l
Alkohol: 12,5 %
Číslo šarže: 25/19
Objem láhve: 0,75L

Víno zrálo na kvasnicích
v sudech Seguin Moreau
Podávejte při teplotě 14-16 °C

Merlot

2019 / 24,0°NM / suché

Více

Zbytkový cukr: 0,1 g/l
Celkové kyseliny: 5,1 g/l
Alkohol: 13,0 %
Číslo šarže: 23/19
Objem láhve: 0,75L

Víno zrálo na kvasnicích
v sudech Seguin Moreau
Podávejte při teplotě 14-16 °C

Dornfelder

2019 / 22,0°NM / suché

Více

Zbytkový cukr: 0,1 g/l
Celkové kyseliny: 4,8 g/l
Alkohol: 12,5 %
Číslo šarže: 24/19
Objem láhve: 0,75L

Víno zrálo na kvasnicích v sudech Seguin Moreau
Podávejte při teplotě 14-16 °C

Volejte:

+420 777 090 187

Prohlédněte si nabídku našich vín

Share This